Sporten, Smullen en Stiekeme Blikken

Na een intensieve sportsessie van een uur, verlang ik naar een voedzame maaltijd om mijn energieniveau weer op peil te brengen. De zon straalt aan de strakblauwe hemel en de warme zomerdag omarmt me terwijl ik naar huis fiets in mijn klamme sportbroek en topje. Wat is het heerlijk buiten!

Mijn huid gloeit nog van de inspanning terwijl ik de avocado klaarmaak. Het vruchtvlees is zacht en glad, bijna erotisch. Ik druk zachtjes. Mijn vinger glijdt er gemakkelijk in. Ja, hij is nu lekker. Een beloning voor mijn lichaam. Het ei pruttelt zachtjes in de pan. Eiwitten zijn belangrijk. Als ik een date heb, dan krijg ik mijn eiwitten soms wel binnen, maar nu moet ik er zelf voor zorgen. Terwijl ik buiten zit en de zon mijn huid verwarmt, geniet ik van m’n traktatie. Ik laat even mijn handen over mijn lichaam glijden. Niet seksueel, maar om mijn spieren even te betasten. Morgen ga ik spierpijn krijgen. Ik weet het nu al. Ik vind het een heerlijk gevoel. De voldoening als je lekker actief bezig bent geweest. In de sportschool of elders, in de slaapkamer. Mijn hand glijdt nu even tussen mijn benen. Dit is wel seksueel. Zou die overbuurman nu ook stiekem kijken? Het is een oudere man, misschien al gepensioneerd. Ik zie hem vaak kijken als ik buiten ben. Sinds ik hier woon, is hij wel erg vaak bezig in de tuin. Nu moet ik zeggen dat zijn tuin er ook perfect verzorgd uitziet, maar elke keer als ik mijn blik naar hem toewerp, dan kijkt hij snel weg. Soms spreid ik mijn benen een beetje als ik hier zit. Als beloning voor zijn ijver. Zou hij weten dat hij me kan bestellen voor een lekkere date? Dat hij mijn sportbeha dan eindelijk van mijn lichaam kan pellen? Het is een ondeugende gedachte van mij. Ik merk dat ik wat nat begin te worden. Ik vertel het hem maar niet, … dat ik dit werk doe. Hij mag het zelf ontdekken. Maar, vandaag zal ik hem belonen. Ik spreid mijn benen nog iets verder dan normaal en gun hem een blik tussen mijn benen waar mijn lippen prominent zichtbaar zijn onder het stof van mijn broekje. Ik doe net alsof ik hem niet zie. Met de ogen dicht geniet ik even van de warmte van de zon.

Brown bread sandwich with a fried egg and fresh avocado slices. Asian girl in a sporty tank top holding a half avocado outdoors in summer sunlight.

2 Comments
 • Mo
  Posted at 12:25h, 14 August Reply

  Nou, wat ben jij een goeie motivator voor je buurman. Tuinieren is echt vermoeiend, vooral met werk en studie erbij. Wie weet, zou het anders zijn met jou in de buurt.

  Sporten is altijd leuk en verfrissend. Ik herken wel dat gevoel dat je een soort van ‘super charge’ hebt gehad, vooral als je je personal record verbreekt die dag.

  Geniet van je broodje en keep it up!

 • Marcel
  Posted at 22:53h, 30 October Reply

  Jeetje wat een verhaal. Ik krijg het er warm van. Ik hoop dat je ooit eens je benen voor mij wilt spreiden. xx

Post A Comment